top of page

Meikkipohjasuosituksia

Hei!

Moni ketkä meikkaa tietää varmaan sen tunteen kun ettii sitä täydellistä meikkivoidetta ja sitä ei tunnu löytyvän? Jep, tiedän myös. Monet meikkivoiteet on tullut koluttua läpi ja vihdoin löytyi omalle seka-iholleni täys kymppi meikkivoide sekä primeri mitkä sopii hyvin yhteen. Kyseessähän on siis Estee Lauderin Double Wear sävyssä 1n1 Ivory nude ja Smashboxin photo finish primer. Molemmat ei ole todellakaan mistään halvimmasta päästä (30-50€), mutta oon todennut että mielummin käytän kerralla enemmän rahaa hyviin ja kestäviin tuotteisiin kuin ostaisin monta huonoa mitä ei tulisi käytettyä.

Oon nytten testaillut näitä jonkin aikaa ja pakko todeta, että vaikka olisi koko päivä menossa niin meikkipohja silti näyttää hyvältä. Lisäksi kumpaakin tuotetta tarvitsee tosi vähän laittaa (ainekin siveltimellä levittäessä) kasvoille. Pienikin määrä riittää.


Estee Lauder double wear


+ Riittoisaa

+ Peittävä, mutta näyttää silti iholla hyvältä

+ Pysyy koko päivän kasvoilla ja näyttää päivän lopuksi silti vielä hyvältä

+ Hyvät sävyvalikoimat varsinkin netissä, mutta 1n1 oli sopivan vaalea itsellenikin vaikka omistan oikeasti kalpeanväriset kasvot


- Kallis hinta

- Meikkivoiteen mukana ei tule pumppua mikä ei itseäni haittaa, mutta tiedän että joitain se haittaa ja onhan se kieltämättä turhaa rahastusta maksaa pumpusta 8€

- Ei ole cruelty free



Smashbox photo finish primer


+ Levittyy hyvin

+ Riittoisaa

+ Blurraa kivasti ihohuokosia eli näyttää tosi hyvältä iholla


- Kallis hinta

- Ei ole cruelty free


Eli todellakin suosittelen molempia tuotteita teille, vaikka tietysti tuote mikä sopii itselleni ei välttämättä sovi toiselle. Kertokaa ihmeessä käytättekö te kumpaakaa näistä tuotteista tai mitkä tuotteet oot todennut hyväksi itsellesi!


JOIN MY MAILING LIST
RECENT POST
bottom of page